Montør med håndværksmæssig baggrund søgesVi er et hold af topkvalificerede montører der søger en udadvendt og positiv kollega med håndværksmæssig baggrund, som har mod på at prøve kræfter med montering og servicering af både erhvervs- og privatkunder.

Du kan arbejde selvstændigt, men også fungere som en del af et team. Du har ikke nødvendigvis erfaring indenfor montage, men har min. 5 års håndværksmæssig erhvervserfaring. Bemærk at lift- og stilladsarbejde forekommer.

Du får gode, erfarne og vidende kolleger, der alle har en bred erfaring inden for montage af møbler og inventar m.v. Vi udfører også interne & eksterne flytninger både til private og erhverv, samt tilbyder lagerhotel & -opbevaring m.v.

Jobbet er på fuld tid, med løn i forhold til kvalifikationer, med mødested i Karlslunde. Vi forventer at du har hænderne rigtigt skruet på, kan vise ren straffeattest og har kørekort.

Se om de opgaver vi løser på i vores Galleri her på hjemmesiden, samt på vores Facebookside.

Er du interesseret i at søge jobbet, men har spørgsmål, så kontakt evt. Allan Cohen på messenger @TeamMontage2014.

Ansøgning pr. mail til – Skriv ”JOB” i Emne-feltet på mailen.

Download som PDF-fil

Karlslunde, den 1. oktober 2018

Ikke noget for dig?

Hvis denne stilling ikke lige er noget for dig, er der måske nogen i dit netværk, der kan være interesserede?

Dette stillingsopslag bliver ikke annonceret i aviserne, så del gerne denne side med dit netværk, via “Del siden”-ikonerne. Det tager kun et øjeblik.

JOB – Montør med håndværksmæssig baggrund søges straks
Call Now Button