Vi har stor erfaring med montage af butik i mange afskygninger og typer, også shop in shop. Vores store knowhow og dygtige håndværkere sikrer, at alt laves professionelt og i højeste kvalitet. Derfor er vi en foretrukken samarbejdspartner, når det gælder opsætning og montering af butikker og butiksinventar.

Vores butiks montage løsninger bliver skræddersyet til den enkelte kunde, hvad end det handler om en shop-in-shop, et indkøbscenter, et bibliotek eller noget helt fjerde.

Vores engagerede, erfarne og dygtige medarbejdere udgør i dag et velkørende team med korte kommunikations veje, hvor alle bliver hørt, og hvor de bedste idéer bliver brugt, samt hvor eventuelle ændringer hurtigt kan foretages.

Vi har en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere som hjælper os, og tager det som selvfølge, at service og vedligeholdelse er en del af opgaven. Vi forlader ikke butikken før der er ryddet op og alt er færdiggjort og klar til overlevering.

Kontakt os, og få en fornuftig pris på jeres opgave
Om butiksmontage
Vi løser alle opgaver inden for butiks opbygning, små som store. Vi påtager os også totalentrepriser, med opbygning af alt fra gulv til loft og vægge i alle facetter, inkl. malerarbejde. Vi tager hånd om dit byggeprojekt fra start til slut, fra de første skitser til det færdige resultat.

I opbygningen og indretningen af butikken er det vigtigt, ikke kun at fokusere på ens varesortimentet, men i allerhøjeste grad også på design og opsætning, da disse ting i en højere enhed er med til at forøge en butiks omsætning.

Det er vigtigt, at kunder som har besøgt ens butik også får lyst til at komme igen en anden gang. Mange kunder går rundt i flere butikker for at kigge sortimentet ud, for derefter at vende tilbage og gøre deres indkøb.

Totalentreprise - Seniorland
Billederne nedenfor viser totalentreprisen  for seniorland.

Der blev lagt nyt stengulv, vægge blev genopfrisket med ny maling, nyt el blev installeret til sidst blev inventaret monteret. Alt sammen blev udført af faglærte håndværkere. Inventaret blev leveret af Hestra Indretning.

Messe og Showroom montage

Call Now Button