Lad os om al pleje af større grønne arealer og områder, specifikke projekter, vedligeholdelse eller lignende, omkring bolig- og erhvervsejendomme, butikscentre, parker, sportspladser, samt fællesarealer og legepladser ved lejer-, ejer- og andels boligforeninger, grundejerforeninger mv.

Intet er for stort, vi laver alt indenfor haveservice, arealpleje, parkpleje & sportspladser hele året. Græsslåning, plænepleje, hækklipning, beskæring, fliserensning ved alger & flisepest, graffiti rensning, samt beskæring af træer & buske.

Vi varetager stort set alle opgaver, du måtte have brug for. Sammen med dig udarbejder vi en plan for, hvad vi skal udføre, så vi klarer præcis de opgaver, du ønsker.

Vi udfører de aftalte projekter til aftalt tid, og vi giver gerne en ekstra hånd med, hvis der pludselig er opstår en ekstra opgave.

Kontakt os, og få en fornuftig pris på jeres opgave
Service & Vedligeholdelse
Vi tilbyder allround ejendomsservice & gartnerservice, og pleje af større grønne arealer m.v., parkpleje & sportspladser, samt renholdelse og vedligeholdelse omkring bolig- og erhvervsejendomme, butikscentre, parker, sportspladser, lejer-, ejer- og andels boligforeninger.

Det kunne f.eks. være græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse i beplantninger, renholdelse af grønne områder, beskæring af træer og buske, renovering af beplantninger og belægninger, fejning og opsamling af papir, rensning af fliser for alger og flisepest, samt graffiti rensning.

Eller behandling af udvendigt træværk, rensning af afløb og tagrender, småreparationer som justering af vinduer og døre, opsætning og udskiftning af skilte, indhentning af håndværkertilbud, nødreparationer i forbindelse efter indbrud, hærværk, vandskader og brand mv., udskiftning af låsecylinder og nøgler, rengøring af fællesarealer.

Fokus på jeres behov
Har I brug for “tungere” håndværker og gartner opgaver, får I naturligvis både rådgivning og adgang til vores netværk af samarbejdspartnere, der alle er professionelle og servicemindede specialister på deres område. I kan også få rådgivning og hjælp ved eventuelle forsikringssager på ejendommen.

Team Montage er et kvalitetsbevidst firma, der leverer kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser, og overholder aftalte betingelser og leveringstider.

I får naturligvis en unik løsning, der passer til jeres ejendoms behov. I får desuden en professionel og kompetent rådgivning. Da jeres tilfredshed er i højsædet, vil vi have skarpt fokus på, at I altid får den bedst mulige service.

Skæddersyet aftale
Vi skræddersyr en aftale inden for ejendomsservice, som matcher dine ønsker og behov.

Tag kontakt til os, og du er godt i gang
Call Now Button