Vores flytteservice henvender sig til en bred kundegruppe, og med mange alsidige løsninger kan vi løse opgaver af enhver art. Privatflytning, erhvervsflytning, specialopgaver, nedpakning, udpakning, opbevaring og slutrengøring.

Vi udfører flytteopgaver, der vedrører alt lige fra nedpakning og udpakning, til nedtagning og opsætning af IT, samt afmontering af tavler, hylder, reoler, lamper, vaskemaskinestik, adskillelse og samling af møbler og inventar.

Kontakt os, og få en fornuftig pris på jeres flytning
Vi har brede kompetencer
Hvad end du skal have flyttet hele bohaver, kontorlandskaber, porcelænsstel, store møbler, et klaver, et akvarium eller noget helt andet, kan vi med vores flytning være behjælpelige.

Vi kan også være behjælpelige, hvis opgaven blot omfatter en sofagruppe, der skal transporteres fra én lejlighed til en anden, ligesom vi også kan klare en flytning internt i en bygning fra et kontor til et andet.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med andre aspekter, der følger med flytningen. Vi har nemlig mulighed for at hjælpe med tømning, nedpakning (af eksempelvis dødsbo), kørsel til genbrugspladsen mv.

Vi tilbyder desuden lagerhotel, flyttelabels, samt udlejning og/eller salg af flyttekasser.

Firmaflytninger
Det er vigtigt at en firmaflytning foregår uden problemer, og uden “produktionstab”.

Derfor tilbyder vi i samarbejde med Dem at udarbejde en flytte- og tidsplan, som holder uanset om det gælder intern flytning eller flytning til en anden adresse, tømning af kontorer i forbindelse med nye møbler/tæpper eller istandsættelse af lokalerne.

Vi kan endda tilbyde at udføre Deres virksomheds flytteopgaver i weekenden.

Opbevaring
På vores Lagerhotel i Karlslunde, kan vi tilbyde midlertidig eller længerevarende opbevaring af dine ejendele ved pladsmangel. Det kan for eksempel være relevant for virksomheder eller private i forbindelse med sammenlægninger, udlandsrejser og -flytning, privatflytninger og erhvervsflytninger.

Vi tilbyder naturligvis opbevaring under gode og sikre forhold, hvor vi behandler alle ejendele med stor respekt og forsigtighed. Hver opbevaring markeres tydeligt med kundeoplysninger, så der ikke er risiko for at tage fejl af opbevaringerne.

Flytning - Interne og eksterne flytninger
TeamMontageBil2
Lagerhotel
Lagerhotel
Call Now Button