Vi monterer alt indenfor kontorer, skranker, receptioner, mødelokaler, kantiner mv. og tilbyder totalentreprise på montering af jeres nye eller nuværende lokationer, både i forbindelse med interne- og eksterne flytninger.

Vi sørger for for det hele. Montering af alt fra gardiner, persienner, markiser, møbler, tavler, reoler o.s.v. Ved montage af en arbejdsplads, sørger vi selvfølgelig for at ledninger er sat ordentligt op, således det ikke ligger og roder på gulvet.

Efter hver montage, sørger vi selvfølgelig for at alt står som det skal, og at al emballage er fjernet, og når vi afslutter en montage, gennemgår vi installationen med kunden, for at sikre at alt er som det skal være.

Du kan også bestille os separat, til at sætte jeres ledninger op og/eller servicere jeres eksisterende møbler og indretning, så det hele fungerer 100%.

Kontakt os, og få en fornuftig pris på jeres opgave.

Hvorfor vælge os
Vi monterer små som store opgaver, d.v.s. fra 1 til 600 arbejdspladser, i såvel indland som udlandet.

I er dygtige til at drive jeres virksomhed, og vi til at holde styr på alt i forbindelse med en flytning, eller ny kontorindretning. Så hvorfor ikke bare lade det blive ved det! Indretning af kontorer, butikker, messestande mv. er vores hjemmebane.

God kontorindretning
En god kontorindretning kan fremme trivsel og effektivitet. Der skal ofte ikke gøres meget ekstra ud af kontorindretningen, før end resultaterne kommer. Små forbedringer betaler ofte, i form af mere trivsel og højere produktivitet. Store forbedringer giver store resultater, men kræver lidt mere planlægning. Vi hjælper med gennemførelsen af både de små og store forbedringer.

Kontorindretning med lidt kant og kreativitet får jeres virksomhed til at fremstå mere spændende og attraktiv. En plantevæg eller et mødebord med whiteboard bordplade, eller lignede, kan faktisk være tungen på vægtskålen, når I bliver sammenlignet med jeres konkurrenter.

Kontor og skranke montage