Er du klar til et spændende job, kan du bruge både hoved, hænder og værktøj, og kan du lide at blive udfordret, så har vi måske jobbet lige for dig!

Det går rigtig stærkt for tiden, derfor søger vi stabile og pålidelige medarbejdere med erhvervserfaring til møbel og inventar montage. Er du den rette eller kender du den rette person så skriv gerne til os på mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Team MontageMedarbejdere med erhvervsmæssig erfaring søges akut; Primært til Montage af møbler, inventar og udstillinger m.v., men evt. også til Byggepladsservice, Skadeservice, Viceværtfunktioner, interne/eksterne Flytninger m.v.
Bemærk: lift- & stilladsarbejde kan forekomme.

Vi er et velkørende team med korte kommunikations veje, hvor alle bliver hørt, og hvor de bedste idéer bliver brugt. Jobbet er på fuld tid, med løn i forhold til kvalifikationer. Mødestedet er i Karlslunde, og du får gode, erfarne og vidende kolleger, der alle har en bred erfaring.

Vi forventer at du kan vise ren straffeattest, er god til at kommunikere med vores danske kunder og at du har kørekort.

Er du interesseret i jobbet?
Send en mail til
Skriv “MRK: Montage medarbejder” i Emnefeltet

Ikke noget for dig?

Hvis denne stilling ikke lige er noget for dig, er der måske nogen i dit netværk, der kan være interesserede?

Dette stillings opslag bliver ikke annonceret i aviserne, så del gerne denne side med dit netværk, via “Del”-ikonerne nedenfor. Det tager kun et øjeblik.

JOB – Medarbejdere søges AKUT
Call Now Button