SPM Frosty 2 Slush ice maskine udlejes…

Pris kr. 675,- pr. døgn, inklusiv rengøring.

Eventuel kørsel kr. 595,- for både levering og afhentning (kun Sjælland).

Slush ice koncentrat 2 liter, tilkøbes kr. 80,- pr. styk.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Om maskinen…

Fuldautomatisk, robust og driftsikker bordmodel, med minimumskrav til betjening.

» To beholdere á 12 liter.
» 230 Volt, 1050 Watt
» Pænt design
» Solid konstruktion
» Rustfrit stål.
» LED lys i lågene
» Godkendt af fødevarestyrelsen
» CE-godkendt
MÅL & VÆGT

» Vægt: 51 kg
» Bredde: 40 cm
» Dybde: 51 cm
» Højde: 82 cm

SPM Frosty 2 Slush ice maskine udlejes
VIGTIG INFORMATION (Strømtilslutning & Anvendelse)
Transport

» Maskinen må ALDRIG ligge ned under transport m.v.
» Løft ALDRIG maskinen i beholderne!

Advarsel
Tilslutning

Maskinen skal stå på et solidt, og plant underlag, hvor der er minimum 20 cm luft både bag-, på hver side af maskinen. Og det er vigtigt at du tilslutter den et sted hvor der ikke er andre strømkrævende apparater, som f.eks. kaffemaskinen eller lignende, for så vil sikringerne på Gruppetavlen ikke holde.

Dette gælder især hvis du tilslutter på en gruppe med 10A sikringer. Her skal der ikke køre andet på gruppen. Om muligt anbefales det at tilslutte til en 13A eller 16A gruppe. Bruges der forlængerledning, skal den have samme tykkelse som maskinens egen.

Anvendelse

Der må kun tilsættes godkendt koncentrat, vand, samt spiritus (IKKE Pernod) i maskinen. Overholdes dette ikke kan maskinen gå i stykker. Der må IKKE tilsættes frugt, isterninger, eller lignende i blandingen.

Bland altid til en hel beholder, svarende til 1,5 liter koncentrat, samt 7,5 liter vand (se evt. også under “Spiritus i maskinen”). Efterfyld om nødvendigt. Det er en god ide er at lave blandingen i god tid, og sætte den i køleskabet, da man derved sparer lidt tid når man skal til at bruge maskinen.

Det går 1½-2 timer før første blanding er klar (24 liter). Har maskinen stået noget tid, uden der er aftappet Slush ice, kan det godt “fryse” lidt til omkring tappehanen. Træk blot håndtaget ned, og fjern “proppen” ved hjælp af et sugerør, eller lignende.

Beholdningen må ikke gå under minimum (Sneglen skal være dækket), ellers kan Slush Ice’en blive for tyk, så snegl & motor kan få problemer med at dreje rundt (Kan ødelægge maskinen). En anden løsning kan være at slukke for fryse knappen, og slå over på kolde drikke (Efter cirka 1 time, kan der slås tilbage til frost).

Spiritus i maskinen

Der må ALDRIG fyldes Pernod i maskinen, da lugten aldrig kommer væk

Når der laves Slush ice med spiritus i, er det vigtigt først at tilsætte spiritussen, når selve Slush icen er klar, ellers vil tage alt for lang tid, hvis man blander spiritussen først.
Blandingsforhold for Slush ice med spiritus er 1,5 liter koncentrat + 7 liter vand, samt 2 flasker alkohol (ca. 1,5 liter).

Rengøring efter brug

Der må IKKE bruges sæbe, og andre rengøringsmidler, eller kemikalier!

Når man er færdig med at bruge maskinen, slukkes strømmen, og resten af Slush ice’en tømmes ud af beholderne. Herefter skyller man beholder og aftapningshane igennem med lunken vand (max. 60 grader). For varmt vand kan ødelægge maskinen.

LEJEBETINGELSER

Ansvar:
Lejer modtager det lejede i god og forsvarlig stand, og er forpligtet til ved lejemålets ophør at aflevere det i samme stand som ved modtagelsen. Lejer har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos Lejer. Slush ice maskinen må ikke udsættes for fugt/vand og skal opbevares indendørs. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer/dele erstattes af Lejer. Vi tester ved hjemkomst og har løbende vedligehold. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade, eller skade, forvoldt af det lejede. Skulle du mod forventning opleve fejl skal Lejer straks kontakt til os.

Forsikring:
Lejer er ansvarlig for at det lejede er forsikret mod tyveri/hærværk i hele lejeperioden. Lejer bærer det fulde erstatningsansvar for skader og misligholdelse af betingelserne.

Afbestilling:
Ordren betragtes som bindende 8 dage efter ordrebekræftelse. Ændringer senest 14 dage før levering. I perioden op til St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag dog senest 3 uger før.

Betaling:
Netto kontant ved modtagelsen, eller via netbank, så beløbet står på vores konto senest 3 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.

Lejeperiode:
Priserne er gældende for en gangs brug. Flere gange aftales individuelt.

Opbevaring og anvendelse:
Det lejede skal opbevares og anvendes indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug. Slush ice maskinen må ikke udsættes for fugt/vand!

Reklamation:
Hvis Lejer ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.

Rengøring:
Det lejede afleveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen.

Transport:
Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg.

Ordrebekræftelse:
Ordrebekræftelsen er bindende. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen bedes Lejer kontrollere, at alle data korrekte. Hvis der skulle have indsneget sig unøjagtigheder, skal Lejer tage kontakt til os hurtigst muligt.