Italian Ice Crystals A11W Softice maskine udlejes…

Pris kr. 1.600,- pr. døgn, inklusiv rengøring.

Eventuel kørsel kr. 595,- for både levering og afhentning (kun Sjælland).

Softicemix, 2 liter tilkøbes kr. 95,- pr. styk (ca. 20 Softice).

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Om maskinen…

Fuldautomatisk, robust og driftsikker bordmodel, med en tappehane, computerstyring for et minimumskrav til betjening, og uden behov for daglig rengøring. Softicemaskine i pænt design, og solid konstruktion i rustfri Stål.

» 30 liter i timen (ca. 240 Softice)
» Hurtig nedfrysning
» Ingen daglig rengøring
» God tappefunktion
» Betjeningspanel med LCD display
» Støjsvag
» Direkte drevet motor uden drivremme
» Lavt energi forbrug
» Fuldautomatisk
» Godkendt af fødevarestyrelsen
» CE-godkendt
» Lavenergi 230 Volt, 950 Watt

Softicemaskine udlejes -Italian Ice Crystals A11W

Se under VIGTIG INFORMATION om strømtilslutningen længere nede på siden.

MÅL & VÆGT

» Vægt: 105 kg
» Bredde: 35 cm
» Dybde: 92 cm
» Højde: 93 cm
VIGTIG INFORMATION
Når du bruger Softicemaskinen er det vigtigt at du tilslutter den et sted hvor der ikke er andre strømkrævende apparater, som f.eks. kaffemaskinen eller lignende, for så vil sikringerne på Gruppetavlen ikke holde.

Dette gælder især hvis du tilslutter på en gruppe med 10A sikringer. Her skal der ikke køre andet på gruppen. Om muligt anbefales det at tilslutte til en 13A eller 16A gruppe.

Advarsel
LEJEBETINGELSER

Ansvar:
Lejer modtager det lejede i god og forsvarlig stand, og er forpligtet til ved lejemålets ophør at aflevere det i samme stand som ved modtagelsen. Lejer har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos Lejer. Softicemaskinen må ikke udsættes for fugt/vand og skal opbevares indendørs. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer/dele erstattes af Lejer. Vi tester ved hjemkomst og har løbende vedligehold. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade, eller skade, forvoldt af det lejede. Skulle du mod forventning opleve fejl skal Lejer straks kontakt til os.

Forsikring:
Lejer er ansvarlig for at det lejede er forsikret mod tyveri/hærværk i hele lejeperioden. Lejer bærer det fulde erstatningsansvar for skader og misligholdelse af betingelserne.

Afbestilling:
Ordren betragtes som bindende 8 dage efter ordrebekræftelse. Ændringer senest 14 dage før levering. I perioden op til St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag dog senest 3 uger før.

Betaling:
Netto kontant ved modtagelsen, eller via netbank, så beløbet står på vores konto senest 3 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.

Lejeperiode:
Priserne er gældende for en gangs brug. Flere gange aftales individuelt.

Opbevaring og anvendelse:
Det lejede skal opbevares og anvendes indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug. Softicemaskinen må ikke udsættes for fugt/vand!

Reklamation:
Hvis Lejer ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.

Rengøring:
Det lejede afleveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen.

Transport:
Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg.

Ordrebekræftelse:
Ordrebekræftelsen er bindende. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen bedes Lejer kontrollere, at alle data korrekte. Hvis der skulle have indsneget sig unøjagtigheder, skal Lejer tage kontakt til os hurtigst muligt.