Team Montage har et stærkt team af montører og er specialiseret i opsætning og nedtagning af messestande og showrooms. Vi er eksperter i opsætning, nedtagning og opbevaring af messestande.

Vores store knowhow og dygtige håndværkere gør os til en stærk partner, der sikrer at jeres messestand altid fremstår fra sin bedste side.

Vi står for montering af udstillings systemer, bannere, roll-ups, reoler, diske, skranker, og andet inventar

Derudover står vi evt. for opbygning af alt fra gulv til loft og vægge i alle facetter, inklusiv teknikken i forbindelse med lyd, lys og billede.

Kontakt os, og få en fornuftig pris.

Få en manual
Vi tilbyder også at udarbejde en manual, så din messeplanlægning bliver fokuseret og let at dele med kollegerne, hver gang du skal på messe!

Manualen der fungerer som en drejebog for messeafviklingen, udarbejdes i samarbejde med dig, leveres som PDF.

Vi lægger vægt på høj service, kvalitet og fleksibilitet. Vores rådgivning bygger på solid erfaring, som sikrer at aftaler overholdes til punkt og prikke.

Der er ingen generalprøve
Når man som virksomhed skal ud for at præsentere sine produkter, er det naturligvis vigtigt at skille sig ud.

Det gælder om at synliggøre sig således de fremmødte retter blikket mod netop den/de messestande, som jeres virksomhed måtte have.

Tingene skal være færdige og virke, når messen åbner. Derfor er det vigtigt at benytte en professionel standbygger.

Team Montager har hjulpet mange danske virksomheder med opsætning og montering af messestande med henblik på at skabe et øget salg. Så vi er de helt rette at tage fat på.

En messe er det perfekte sted at skabe nye kontakter og sætte gang salgsprocessen. Som udstiller kan man i løbet af kort tid nå at møde flere mennesker, end man mange gange kan på en hel måned.

Vi kan hjælpe, så i som virksomhed kan fokusere på at skabe nye kontakter og sælge.

Messemontering
Messemontage
Messestand
Call Now Button