Team Montage opbevarer ikke »Følsomme personoplysninger«, som omtales i Persondataforordningen som »Særlige kategorier af personoplysninger«.

Cookies

Cookies lagres kun for at hindre uautoriseret login, samt til registrering af accept for denne »Privatlivspolitik« (Så du slipper for popup i bunden af skærmen).

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, tablet eller smartphone, for at genkende enheden næste gang du besøger websitet.

En cookie er passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
Se evt. mere på http://minecookies.org.

Sådan fravælger du cookies

Du kan selv kontrollere, om du vil have cookies liggende på din computer, tablet eller smartphone.

De cookie vi placerer på din enhed, anvendes ved logon, samt accept af Privatlivspolitik, og ligger der som udgangspunkt fra 1 uge (logon) og op til 1 år (Privatlivspolitik), med mindre du selv aktivt sletter dine cookies på din maskine.

Se evt. http://minecookies.org, som er udviklet af »Foreningen af Danske Interaktive Medier«. Her findes yderligere information om, hvordan fravalget foregår og fungerer.

IP adresser

Dynamiske og faste IP-adresser logges ved login, med henblik på at hindre uautoriserede adgange og hackerforsøg, samt anonymiseret til statistik formål (optælling af unikke besøgende).

Der anvendes ikke Google Analytics til besøgsstatistik, så oplysningerne videregives ikke til tredjepart, oplysningerne logges i en adgangssikret database.

Kontaktformularer og mails

Modtagne meddelelser, fra kontaktformularer og direkte mails, med »Følsomme personoplysninger«, der i Persondataforordningen omtales som »Særlige kategorier af personoplysninger« slettes straks. Øvrig korrespondance med kunder og leverandører gemmes på krypteret og adgangssikret server.

Kundeoplysninger & Persondata

I forhold til dig som kunde behandler vi personoplysninger, for at kunne leve op til vores kontraktlige forpligtelser, samt fakturering overfor dig i forbindelse med din ordre hos.

Kundeoplysninger vi opbevarer:
Navn, adresse, telefon, e-mail, samt firmanavn, jobtitel & CVR nummer for erhvervskunder.

Der er adgangsbegrænsning til de personoplysninger vi behandler og opbevarer, der gives kun adgang internt i Team Montage, hvor det er absolut nødvendigt.

Opbevaring & Sletning

Personoplysninger opbevares adgangssikret, så uvedkommende ikke har adgang.

Berørte parter underrettes straks ved tegn på, eller forhøjet risiko for, brud af persondatasikkerheden ved fejl, eller ulovlig indtrængen ved Team Montage.

Vi sletter, eller anonymisere personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.
Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Vi medvirker ikke til at dine data deles med tredjepart, og vi har databehandleraftale med leverandører omkring GDPR og persondataforordningen.

Hvis der med hjemmel i lovgivningen skal videregives personoplysninger til f.eks. en offentlig myndighed, skal der også være et ufravigeligt behandlingsgrundlag for at foretage denne videregivelse.

Dine rettigheder ifølge persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du retten til:

  • At modtage oplysning om, hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • At få indsigt i dine personoplysninger.
  • At få urigtige personoplysninger rettet.
  • At få dine personoplysninger slettet.
  • At gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til dataansvarlig.

Dataansvarlig

Team Montage, Skruegangen 3, 2690 Karlslunde Strand, CVR-nr: 33005636

Kontakt

Din accept

Acceptér Privatlivs- & cookiepolitik

Acceptér Afvis