Lej en chokoladefontæne når du skal du holde fest. Den vil skabe jubel blandt alle chokoladeelskere, og så er den lydsvag, effektiv og meget rengøringsvenlig.

Konfirmation, Bryllup, Jubilæum, Reception eller Fødselsdag. Din fest bliver helt sikker et hit med en chokolade fontæne. Ikke nok med det er et festligt indslag, som folk vil snakke om efter festen, så skal du ikke stå med gryder og skeer og svine i flere timer!

OP TIL 50 GÆSTER

Chokoladefontæne 50 gæster

Leje pris kr. 825,00
Ekskl. Chokolade, rengøring og tilbehør.

HØJDE: 46 CM
DIAMETER: 26 CM
BRUGER 2,5 KG CHOKOLADE

4 – 12 GÆSTER

Chokolade fontæne 4-12 gæster

Leje pris kr. 350,00
Ekskl. Chokolade, rengøring og tilbehør

HØJDE: 40 CM
DIAMETER: 22,5 CM
BRUGER 800 G CHOKOLADE

Chokoladefontænerne er lydsvage, effektive og meget rengøringsvenlige.

Reservér eller hør nærmere – Se evt. Tips og/ellerLejebetingelser nedenfor

LEJEBETINGELSER

Ansvar:
Lejer modtager det lejede i god og forsvarlig stand, og er forpligtet til ved lejemålets ophør at aflevere det i samme stand som ved modtagelsen. Lejer har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos Lejer. Fontænerne må ikke udsættes for fugt/vand og skal opbevares indendørs. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer/dele erstattes af Lejer. Vi tester ved hjemkomst og har løbende vedligehold. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade, eller skade, forvoldt af det lejede. Skulle du mod forventning opleve fejl skal Lejer straks kontakt til os.

Forsikring:
Lejer er ansvarlig for at det lejede er forsikret mod tyveri/hærværk i hele lejeperioden. Lejer bærer det fulde erstatningsansvar for skader og misligholdelse af betingelserne.

Afbestilling:
Ordren betragtes som bindende 8 dage efter ordrebekræftelse. Ændringer senest 14 dage før levering. I perioden op til St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag dog senest 3 uger før.

Betaling:
Netto kontant ved modtagelsen, eller via netbank, så beløbet står på vores konto senest 3 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.

Lejeperiode:
Priserne er gældende for en gangs brug. Flere gange aftales individuelt.

Opbevaring og anvendelse:
Det lejede skal opbevares og anvendes indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug. Fontænerne må ikke udsættes for fugt/vand!

Reklamation:
Hvis Lejer ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.

Rengøring:
Det lejede afleveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen.

Transport:
Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg.

Ordrebekræftelse:
Ordrebekræftelsen er bindende. Ved modtagelse af ordrebekræftelsen bedes Lejer kontrollere, at alle data korrekte. Hvis der skulle have indsneget sig unøjagtigheder, skal Lejer tage kontakt til os hurtigst muligt.

TIPS
FORTYNDNING AF CHOKOLADE

Kun med vegetabilsk olie eller fedt, som kakaosmør, m.v. Man tilsætter som regel 8-13 %. Hvid og lys chokolade er mere følsomt for, for høj temperatur (maks. 45 ⁰C) end mørk chokolade (50 ⁰C), og klumper derfor hurtigere.
Rør tit ved smeltning, og engang i mellem når chokoladen er i fontænen. Tilsæt olie/fedt hvis nødvendigt. Rigtige Belgiere bruger kun kakaosmør! Varm chokoladen forsigtigt op til 45-50 gr. C. VIGTIGT: Kom aldrig vandholdige væsker i chokoladen.

SERVERINGSTIPS

Man kan dyppe med mange ting f.eks. Marshmallows, Mandelkager, Wafler, Amarettokager, Lady fingers, Jordbær, Kiwi, Ananas, Bananer, Vindruer, Kirsebær, Mango, Turkish Delight, mini doughnuts, bare brug fantasien. Du kan også bruge fontænen med oste-, sweet chili- eller barbequesovs, som du forsigtigt har varmet op. Dyp evt. med: Kogte tern af svinekød, oksekød, kylling, fast fisk eller rejer. Kogte grøntsager eller et godt udvalg af brød er også godt.

Chokoladefontæne tips

Call Now Button