Lej kvalitets borde og stole til festen eller andre arrangementer.

Udlejning af kvalitets stole og borde til alle anledninger, til det uhøjtidelige såvel som det mere højtidelige.

Beregn 1 m² pr. gæst og en gæst inkl. stol optager som minimum 50 cm. fra bordkant plus pladsen til at rejse sig fra bordet på, der normalt beregnes til ca. 50 cm. Dvs. 1 m. gulvplads fra bordkant.

Borde

udlejningsborde

Leje kr. 68,00 inkl. moms pr. stk.
LxBxH: 180x75x74 cm (6 personer)
Stel i pulverlakeret metal
Bordplade i kraftig hvid plast.
Kan belastes med op til 220 kg
Bordets vægt er 12,5 kg

Rio Stole

udlejningsstole

Leje kr. 18,00 inkl. moms pr. stk.
Grå plastskal stol, nem at rengøre

Reservér eller hør nærmere

Se lejebetingelser nedenfor

LEJEBETINGELSER

Ansvar:
Kunden har ansvar for enhver skade, der påføres det lejede, når det befinder sig hos kunden. Eventuelt bortkomne eller beskadigede varer erstattes af kunden. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade eller skade forvoldt af det lejede. Borde, stole, må ikke udsættes for fugt/vand og skal opbevares indendørs.

Afbestilling:
Ordren betragtes som bindende 8 dage efter ordrebekræftelse. Ændringer senest 14 dage før levering. I perioden op til St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag dog senest 3 uger før.

Betaling:
Netto kontant ved modtagelsen, eller via netbank, således at beløbet står på vores konto senest 3 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.

Lejeperiode:
Priserne er gældende for en gangs brug. Flere gange aftales individuelt.

Opbevaring:
Det lejede skal opbevares indendørs, med mindre det i aftalen er lejet specielt til udendørs brug.

Reklamation:
Hvis kunden ikke inden brugen har gjort udlejer opmærksom på fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fejlfri stand. Senere reklamationer modtages ikke. Er vi ikke ved telefonen, kan der lægges besked på vores automatiske telefonsvarer.

Rengøring:
Det lejede leveres rengjort. Hvis ikke andet er aftalt skal det lejede returneres i rengjort stand og så vidt muligt være pakket i tilsvarende kasser, som de er leveret i. Dårlig rengjort materiel efterfaktureres til samme pris som lejeprisen. Undlad venligst brug af tegnestifter, tape og lignende på borde og stole.

Transport:
Transport prisen er baseret på rationel fællestransport, hvilket vil sige at vi ikke kan give et præcist tidspunkt for levering og afhentning. For levering og afhentning beregnes et kørselstillæg, som er gældende til den nærmeste afsætningsmulighed inden for en afstand af maksimum 15 m. Ønsker kunden selv at hente det lejede, skal det ske i lukket bil/trailer og stole skal kunne transporteres stående og skal kunne fastgøres.

 

Call Now Button